Teambuilding activiteiten op Buitengoed Fredeshiem

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Diverse teambuilding activiteiten worden aangeboden door Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk-De Bult. Zoals schapendrijven, meerkamp of bushcraft.

Tijd voor ontmoeten!

Teambuilding Activiteiten

Heeft u een bijeenkomst bij ons gereserveerd en wilt u dit uitbreiden met een onze van onze activiteiten? Er is hierin heel veel mogelijk. Onderstaand hebben wij enkele leuke activiteiten vermeld. Mocht u op zoek zijn naar iets specifieks wat hier niet bij staat, neem dat contact met ons op. Dan kijken wij naar de mogelijkheden. Onze omgeving leent zich heel goed voor buitenactiviteiten.

Ons buitengoed ligt maar liefst op een 14 ha landgoed met schitterende wandelroutes inclusief ons bijzondere inspiratie pad. Het Inspiratiepad is een initiatief vanuit Buitengoed Fredeshiem, voorheen het doopsgezinde broederschapshuis.

Het pad werd in 2005 aangelegd ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van Buitengoed Fredeshiem. Langs het pad zijn op zeven keien met gezandstraald glazen platen, teksten aangebracht die bedoeld zijn ter inspiratie voor wandelaars.

Het zijn teksten van onder anderen Martin Buber, Hans Bouma, Bram Vermeulen, Ad Willems en Hans Andreus. Het terugkerende thema van het pad is ontmoeting, weergegeven door middel van een citaat van Buber op de eerste steen: Al het werkelijke leven is ontmoeting.

Een selectie van onze teambuilding activiteiten

veelal ook leuk met een familiedag of familieuitje!

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel