Uitvaart en/of condoleance op Buitengoed Fredeshiem

Uitvaarten & condoleances

Het afscheid van uw dierbare moet goed en stijlvol geregeld worden. Een mooie afscheidsceremonie op een rustige en sfeervolle locatie geeft troost. Steun geven, ontvangen en condoleren in een omgeving waar u zich niet gehaast voelt. Waar aandacht is voor elkaar.

Afscheid nemen van een geliefde of bekende is altijd moeilijk, daarom helpt Buitengoed Fredeshiem u graag om een waardig afscheid te verzorgen.

Buitengoed Fredeshiem kan u ten aller tijden verwelkomen om u te helpen bij het verzorgen van een uitvaart.  Zo kunt u afscheid nemen of herdenken wanneer u dat wenst. De locatie van Buitengoed Fredeshiem heeft een rustige en natuurlijke uitstraling waardoor elk afscheid zijn persoonlijke uitstraling krijgt.

Buitengoed Fredeshiem beschikt over veel apparatuur waardoor u tijdens de ceremonie of herdenking foto’s, video’s en muziek kan afspelen. Met behulp van onze professionele medewerkers zorgt Buitengoed Fredeshiem ervoor dat u zich nergens meer druk om hoeft te maken.

Wij bieden u ook uitgebreide mogelijkheden op het gebied van de catering rondom de uitvaart of afscheidsceremonie. Van een kopje koffie met iets lekkers, een alcoholisch drankje na de tijd tot aan een diner. Buitengoed Fredeshiem regelt het allemaal voor u.

Een bijzondere afscheidsceremonie kan bij ons worden georganiseerd, maar ook alleen een condoleance is mogelijk. Uw persoonlijke wensen staan hierbij voorop. Wij beschikken zowel binnen als buiten voor geschikte locaties voor een waardig afscheid, waaronder onze eigen (rietgedekte) kapel.

Omdat uw persoonlijke wensen voorop staan, bieden wij geen standaard arrangementen aan. Dit is maatwerk. Neem voor meer informatie en mogelijkheden daarom contact op via 0521-535100 of via email: info@fredeshiem.nl