Vergaderen op Buitengoed Fredeshiem

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Vergaderen in Steenwijk? Kom voor uw vergadering, bijeenkomst, teambuilding event of ledenvergadering naar Buitengoed Fredeshiem in Overijssel-

Tijd voor ontmoeten!

Vergaderlocatie in Overijssel op een prachtige plek

Buitengoed Fredeshiem biedt een bijzondere vergaderlocatie in Overijssel. In het voormalig Friesch Doopsgezinde Broederschapshuis hebben we de beschikking over maar liefst 7 zalen met alle moderne voorzieningen. Ongeacht wat uw reden is, bij Buitengoed Friedeshiem kunt u prima terecht voor werkoverleg.

Zo veel meer dan vergaderen

De unieke vergaderlocatie van Buitengoed Fredeshiem in Overijssel is voor meerdere werk gerelateerde zaken te gebruiken, zoals:

  • Teambuilding;
  • Brainstormen;
  • Nieuwe vaardigheden leren;
  • Inspiratie opdoen;
  • Bedrijfsplannen opstellen;
  • Ledenvergadering.

De ideale vergaderlocatie

Ons doel is dat de mensen bij Buitengoed Fredeshiem loskomen van de normale werkomgeving, waardoor de mooiste ‘zaken’ kunnen ontstaan. Bijkomend voordeel is dat we slechts 20 autominuten verwijderd zijn van Zwolle en Heerenveen. Bij Buitengoed Friedeshiem kunt u in alle rust actief aan de slag. Wij verwelkomen u graag met uitstekende vergader- en trainingsfaciliteiten, een zeer smakelijke keuken, attente medewerkers en een buitengewone omgeving. We hebben alles in ‘huis’ om uw één- of meerdaagse conferentie, presentatie of vergadering te laten slagen.

Behalve onze fraaie trainingsaccommodaties, staat een prachtig natuurgebied tot uw beschikking voor outdoor sessies. Ook uw bedrijfsuitje is bij ons in goede handen. Wilt u graag meer informatie over onze vergaderlocatie en de mogelijkheden? Bel dan naar 0521-535100 of stuur een mail via het contactformulier, we nemen dan zo snel mogelijk contact op.

Vergaderarrangementen & Teambuilding Activiteiten

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Buitengoed Fredeshiem biedt aantrekkelijke vergaderarrangementen zowel voor dagdelen als meerdaagse arrangementen. Ook bieden wij vele teambuilding activiteiten aan wanneer uw bijeenkomst of brainstorm net iets meer nodig heeft.

ONZE VISIE

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel
Fredeshiem is een “huis van ontmoeting”

Fredeshiem is de plek voor ontmoeting waar gastvrijheid wordt geboden die voor iedereen toegankelijk is. Kernwoorden die passen bij de organisatie zijn; bezinning, vredesgemeenschap, respect voor een ieder, maatschappelijk, levensbeschouwelijk/levensbeschouwing.

Fredeshiem betekent letterlijk Erf van Vrede. Fredeshiem wil permanent een niet te vergeten verblijf voor gasten bezorgen, de ideale werkplek voor personeel faciliteren en een constructieve bijdrage leveren aan een menswaardige maatschappij.