Vacatures Buitengoed Fredeshiem Steenwijk De Bult

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Buitengoed Fredeshiem is een eigentijds hotel-restaurant met 35 hotelkamers, ruime zalen voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, meerdere vakantiehuizen en groepsaccomodaties, waar vakantiegasten, voorbijgangers en zakelijke gasten elkaar ontmoeten midden in de prachtige natuur.

Pannenkoekenbakker

Hey Pannenkoek!

Vind jij pannenkoeken ook zo lekker? En vind je het nog leuker om ze te bakken? Dan zoeken wij jou!
Op ons landgoed hebben wij naast het restaurant in het hotel ook een kleinschalige pannenkoekenboerderij. Hier kunnen maximaal 45 personen tegelijk een pannenkoek eten. Door de open keuken sta jij de show weg te geven in onze nieuwe keuken. Lijkt het jou leuk om in de weekenden (en soms) door de weeks pannenkoeken te bakken? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een beginnend kok die de kneepjes van het vak wil leren kennen, dan pas je helemaal bij ons! Ben jij een ervaren kok en wil je misschien de pannenkoekenkeuken combineren met onze andere keuken, dan ontmoeten wij je ook graag!

Ons team bestaat uit mannen, vrouwen (en alles er tussenin) van 16 tot 67 jaar! Mega leuk dus om in zo’n afwisselend team te werken. De boerderij is op dit moment geopend van 16:00-21:00 uur. Super fijne werktijden dus!

Wordt je direct blij van dit verhaal, laat het ons dan snel weten! Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar ons op 0521-535100 en vraag naar Willem Mulder (chef-kok) of Edwin Polman (directeur) Mailen mag natuurlijk ook! info@fredeshiem.nl

Wij kijken er naar uit om je ontmoeten!

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Salaris: €2.034,90 – €2.159,45 per maand op fulltime basis

Verwacht aantal uur: Minimaal 15 uur.

Stralende medewerker bediening

Voor zowel ons restaurant in het hotel als de pannenkoekenboerderij op ons landgoed zijn wij op zoek naar Enthousiaste, Werklustige en Vrolijke collega’s.

Weet jij wat we bedoelen met de horeca-mentaliteit? Word jij blij van onze gasten in de watten leggen en zit gastheerschap in jou DNA? Dan pas je waarschijnlijk heel goed in ons team 🙂

Wij zijn alle dagen van het jaar geopend en ontvangen een breed scala aan gasten. De gast die vakantie komt vieren, de zakelijke gast die een conferentie bij komt wonen inclusief een overnachting, en de gasten die komen genieten van de prachtige gerechten die geserveerd worden in ons restaurant.

Ons team draait op passie voor het vak, eerlijkheid naar elkaar en vooral de drive om onze gasten in de watten te leggen. Onze jongste bediende is 16 jaar en onze oudste is al met pensioen, maar nog steeds werkzaam binnen de prachtige organisatie die wij zijn.

Wil jij onderdeel zijn van dit leuke team? Wil jij hét gezicht zijn op een familiedag, bruiloft of uitvaart? Wil jij met plezier je werk (wat soms ook bijna hobby is omdat het zo leuk is) uitvoeren? Dan ben je bij ons op het perfecte adres!

Wij snappen dat je interesse is gewekt. Wil je direct solliciteren, stuur dan een brief naar ons op per mail naar info@fredeshiem.nl t.a.v. Edwin Polman (directeur)

Natuurlijk kan je ook nog andere vragen hebben. Bel dan snel naar 0521-535100 en vraag naar: Marjon Gouma (restaurant manager) of Edwin Polman (directeur)

Soort dienstverband: Parttime, 

Salaris: €2.185,13 – €2.273,41 per maand op basis van 38 uur per week. Afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Verwacht aantal uur: 8 – 32 per week
(uren in overleg)

 

Hey afwastopper!

Ben jij die gezellige, vrolijke en hardwerkende afwasser die wij aan ons team toe willen voegen? Ben jij tussen de 16 en 18 jaar oud en wil je de eerste stap in de horeca gaan zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn buitengoed Fredeshiem, een super leuk bedrijf met een hotel en vakantiepark. Wij hebben twee restaurants en daar komt heel veel afwas vandaan. Vind jij het leuk om in onze spoelkeuken aan het werk te gaan en af en toe misschien ook wel onze koks te assisteren? Dan moeten we snel een frisje met elkaar drinken!

Ben je in de avonduren en weekenden beschikbaar? Dan is dat helemaal fantastisch 🙂

Stuur snel je sollicitatiebrief naar ons en wij nemen contact met je op. Je kan mailen naar: info@fredeshiem.nl t.a.v. Willem. Willem is onze chef-kok en super gezellig.
We hopen jou snel te ontmoeten!

Soort dienstverband: Parttime

Salaris: €5,97 – €8,62 per uur

Verwacht aantal uur: 2 – 32 per week

Zelfstandig werkend kok

Hey zelfstandig werkend kok! Naar jou zijn wij op zoek 🙂

Tenminste…. Als je de persoon bent die in ons team past.
Ons keukenteam is aan het ontwikkelen, we zijn gepassioneerd en vinden ons vak dan ook echt uitdagend. We snappen dat we soms iets langer door moeten als het nodig is maar gaan soms ook lekker wat eerder naar huis.
We werken met een team van 4 volwaardige koks en zijn op zoek naar 1 of misschien wel 2 nieuwe collega’s om onze passie mee te delen.
Over het algemeen werken we 38 uur per week verdeeld over 4 dagen. Hoe lekker is dat!
Mega late avonden die kennen wij (bijna) niet. Meestal ben je in het hoogseizoen tussen 21:00-22:00 uur klaar en in het laagseizoen is dit vaak niet veel later dan 20:00 uur.

Wij zijn gek op onze familie en vrienden en vinden het dus ook belangrijk dat we daar tijd voor hebben. Werken is leuk en doen we graag! Maar de balans moet goed zijn. Om deze reden werken we met een hele fijne plannings app zodat je aan kan geven wanneer je liever wel en wanneer liever niet werkt. Meestal willen wij allemaal graag werken, omdat we het zo graag doen. Want eerlijk, Horeca is toch de mooiste branche die er is!

We kunnen hier nog heel veel neerzetten maar bespreken dit graag met jou persoonlijk! Want persoonlijk dat zijn wij 🙂

Maar goed, wat voor bedrijf zijn wij? Best belangrijk om te weten natuurlijk.
Wij zijn Buitengoed Fredeshiem, een landgoed van 14ha. met een breed scala aan gasten. Zowel de Leisure als zakelijke gast komt ons landgoed bezoeken. Van vakantie, conferentie, uitvaart en huwelijk… (Bijna) alles komt bij ons voorbij.
Ons bedrijf is aan het groeien en we maken sprongen! Op dit moment bestaan we uit 35 hotelkamers, 7 banqueting zalen, een restaurant in het hotel, een pannenkoekenboerderij en vakantiehuizen. Het is veel, maar leuk! Daarnaast hebben wij de ambitie om te groeien en liggen de plannen klaar voor een compleet nieuw hotel!

Ben jij de gene die denkt in ons team te passen? Heb jij zin om te werken en wil je doorgroeien, of wil jij gewoon lekker werken en onderdeel zijn van een groeiende organisatie? Neem dan contact met ons op via: info@fredeshiem.nl t.a.v. Edwin Polman (directeur) of Willem Mulder (Chef-Kok)

Wij hebben er nu zin in om je te ontmoeten!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Salaris: €2.234,40 – 3.202,00 € per maand

Verwacht aantal uur: 38 per week

Hey techneut!

Op ons landgoed zijn wij op zoek naar een technische man/vrouw/x
Ben jij de gene die zorgt dat alle gasten het verblijf krijgen dat ze verwachten? Lampjes die branden, een verwarming die het doet en een wanden die mooi geverfd zijn? Dan zoeken wij jou!

Maar goed, wie zijn wij?
Wij zijn Buitengoed Fredeshiem. Een landgoed van maar liefst 14 ha. met veel bos! Werken in de natuur dus 🙂
Op ons landgoed hebben wij 7 vakantiewoningen, 2 villa’s voor 20 personen, een pannenkoekenboerderij, hotel met 35 kamers, 7 zalen en een restaurant. Kortom: Een fantastisch bedrijf waar altijd werk te vinden is.

In ons hotel ontvangen wij gasten van jong tot oud en van zakelijk tot privé. Wordt er getrouwd maar ook gerouwd tijdens uitvaarten. Vieren we feest bij een verjaardag en zijn we serieus tijdens een vergadering!

Denk je dat jij al onze technische mankementen kunt verhelpen en ondertussen het groenonderhoud ook nog onder je kan nemen, neem dan contact met ons op!

Je kan contact opnemen via: info@fredeshiem.nl en vragen naar Edwin Polman, onze directeur. Hij verteld je graag wat zijn wensen zijn en jij mag jou wensen dan natuurlijk ook kenbaar maken.

Ps. Wil je niet full-time werken maar bijv. 32 uur, dan is dit natuurlijk ook bespreekbaar!

Ben je van bovenstaande enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op.
Bellen mag ook naar: 0521-535100

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €2.344,62 – €2.858,07 per maand

Verwacht aantal uur: 38 per week