Horeca vacatures & stageplaatsen Buitengoed Fredeshiem Steenwijk De Bult

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Buitengoed Fredeshiem is een eigentijds hotel-restaurant met 35 hotelkamers, ruime zalen voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten, meerdere vakantiehuizen en groepsaccomodaties, waar vakantiegasten, voorbijgangers en zakelijke gasten elkaar ontmoeten midden in de prachtige natuur.

Zelfstandig werkend kok / Souschef

Hey zelfstandig werkend kok! Naar jou zijn wij op zoek 🙂

Tenminste…. Als je de persoon bent die in ons team past.
Ons keukenteam is aan het ontwikkelen, we zijn gepassioneerd en vinden ons vak dan ook echt uitdagend. We snappen dat we soms iets langer door moeten als het nodig is maar gaan soms ook lekker wat eerder naar huis.
We werken met een team van 4 volwaardige koks en zijn op zoek naar 1 of misschien wel 2 nieuwe collega’s om onze passie mee te delen.
Over het algemeen werken we 38 uur per week verdeeld over 4 dagen. Hoe lekker is dat!
Mega late avonden die kennen wij (bijna) niet. Meestal ben je in het hoogseizoen tussen 21:00-22:00 uur klaar en in het laagseizoen is dit vaak niet veel later dan 20:00 uur.

Wij zijn gek op onze familie en vrienden en vinden het dus ook belangrijk dat we daar tijd voor hebben. Werken is leuk en doen we graag! Maar de balans moet goed zijn. Om deze reden werken we met een hele fijne plannings app zodat je aan kan geven wanneer je liever wel en wanneer liever niet werkt. Meestal willen wij allemaal graag werken, omdat we het zo graag doen. Want eerlijk, Horeca is toch de mooiste branche die er is!

We kunnen hier nog heel veel neerzetten maar bespreken dit graag met jou persoonlijk! Want persoonlijk dat zijn wij 🙂

Maar goed, wat voor bedrijf zijn wij? Best belangrijk om te weten natuurlijk.
Wij zijn Buitengoed Fredeshiem, een landgoed van 14ha. met een breed scala aan gasten. Zowel de Leisure als zakelijke gast komt ons landgoed bezoeken. Van vakantie, conferentie, uitvaart en huwelijk… (Bijna) alles komt bij ons voorbij.
Ons bedrijf is aan het groeien en we maken sprongen! Op dit moment bestaan we uit 35 hotelkamers, 7 banquetingzalen, een restaurant in het hotel, een pannenkoekenboerderij en vakantiehuizen. Het is veel, maar leuk! Daarnaast hebben wij de ambitie om te groeien en liggen de plannen klaar voor een compleet nieuw hotel!

Ben jij de gene die denkt in ons team te passen? Heb jij zin om te werken en wil je doorgroeien, of wil jij gewoon lekker werken en onderdeel zijn van een groeiende organisatie? Neem dan contact met ons op via: info@fredeshiem.nl t.a.v. Edwin Polman (directeur) of Willem Mulder (Chef-Kok)

Wij hebben er nu zin in om je te ontmoeten!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Salaris: €2.135,28 – €2.788,69 per maand

Verwacht aantal uur: 38 per week

Pannenkoekenbakker

Hey Pannenkoek!

Vind jij pannenkoeken ook zo lekker? En vind je het nog leuker om ze te bakken? Dan zoeken wij jou!
Op ons landgoed hebben wij naast het restaurant in het hotel ook een kleinschalige pannenkoekenboerderij. Hier kunnen maximaal 45 personen tegelijk een pannenkoek eten. Door de open keuken sta jij de show weg te geven in onze nieuwe keuken. Lijkt het jou leuk om in de weekenden (en soms) door de weeks pannenkoeken te bakken? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een beginnend kok die de kneepjes van het vak wil leren kennen, dan pas je helemaal bij ons! Ben jij een ervaren kok en wil je misschien de pannenkoekenkeuken combineren met onze andere keuken, dan ontmoeten wij je ook graag!

Ons team bestaat uit mannen, vrouwen (en alles er tussenin) van 16 tot 67 jaar! Mega leuk dus om in zo’n afwisselend team te werken. De boerderij is op dit moment geopend van 16:00-21:00 uur. Super fijne werktijden dus!

Wordt je direct blij van dit verhaal, laat het ons dan snel weten! Wil je eerst nog wat meer informatie? Bel dan naar ons op 0521-535100 en vraag naar Willem Mulder (chef-kok) of Edwin Polman (directeur) Mailen mag natuurlijk ook! info@fredeshiem. nl

Wij kijken er naar uit om je ontmoeten!

Soort dienstverband: Parttime, Vaste baan

Salaris: €2.034,90 – €2.159,45 per maand op fulltime basis

Verwacht aantal uur: Minimaal 15 uur.