Project omschrijving

Familiedag op Buitengoed Fredeshiem in Overijssel

Familiedag op Fredeshiem

Boek een familiedag op Buitengoed Fredeshiem in het Overijsselse Steenwijk/de Bult en beleef een heerlijke dag op ons landgoed. Ook leuk voor kinderen!

Bij Buitengoed Fredeshiem hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van een geslaagde familiedag. Of u nu kiest voor een actieve familiedag of geniet van de rust en onze schitterende omgeving, wij hebben altijd een passend arrangement.

Combineer een familiedag met één van de vele activiteiten die mogelijk zijn op ons Buitengoed of net daarbuiten. De activiteiten kunnen allemaal in de natuur worden gedaan of in één van onze zalen. De mogelijkheid om een combinatie te doen met aan volgend een warm/koud buffet is ook zeker mogelijk.

U kunt  dus voor verschillende gelegenheden terecht bij Buitengoed Fredeshiem. Het aanbod wij aanbieden kan volledig op maat en naar uw eigen wensen.

Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid arrangement, of liever de touwtjes zelf in handen heeft, we zijn u graag van dienst. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje bij onze verschillende arrangementen of neem gerust contact met ons op.

Workshop-arrangement

Dit arrangement is speciaal voor de creatievelingen onder ons. U wordt ontvangen met koffie/thee en onze overheerlijke Fredeshiem brok. Vervolgens kunt u aan de slag met één van onze workshops. Er is keuze uit: zeepkettingen maken, schilderen, sieraden maken of een mozaïek workshop. Hierna serveren wij een bittergarnituur en kunt u na-borrelen. (dranken op basis van nacalculatie)

De creatieve workshop (vanaf 12 personen ) bestaat uit:

  • 12.30 uur lunchbuffet
  • 13.30 uur Worskhop (ibiza armband/ canvas totebag maken )
  • 14.30 Koffie / thee met huisgemaakte Fredeshiem koek.
  • 16.00 uur Vertrek

Prijzen:

  • Kinderen ( 3 tot 6 jaar ) €32,00 euro per persoon.
  • Kinderen (6 tot 12 jaar) €36,50 euro per persoon.
  • Volwassenen €42,40 euro per persoon.