Familiedag op Buitengoed Fredeshiem in Overijssel

Familiedag op Fredeshiem

Boek een familiedag op Buitengoed Fredeshiem in het Overijsselse Steenwijk/de Bult en beleef een heerlijke dag op ons landgoed. Ook leuk voor kinderen!

Bij Buitengoed Fredeshiem hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van een geslaagde familiedag. Of u nu kiest voor een actieve familiedag of geniet van de rust en onze schitterende omgeving, wij hebben altijd een passend arrangement.

Combineer een familiedag met één van de vele activiteiten die mogelijk zijn op ons Buitengoed of net daarbuiten. De activiteiten kunnen allemaal in de natuur worden gedaan of in één van onze zalen. De mogelijkheid om een combinatie te doen met aan volgend een warm/koud buffet is ook zeker mogelijk.

U kunt  dus voor verschillende gelegenheden terecht bij Buitengoed Fredeshiem. Uw dag kan volledig op maat en naar uw eigen wensen worden ingevuld.

Of u nu op zoek bent naar een uitgebreid arrangement, of liever de touwtjes zelf in handen heeft, we zijn u graag van dienst. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje bij onze verschillende arrangementen of neem gerust contact met ons op.