Vergaderzalen op Buitengoed Fredeshiem

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

U zoekt een vergaderzaal in Steenwijk Overijssel? Bekijk de 7 vergaderzalen van Buitengoed Fredeshiem geschikt voor 2 tot 200 gasten! Er zijn 7 grote en kleinere zalen aanwezig, voorzien van alle denkbare faciliteiten, veel daglicht, WIFI en een eigen terras.

Tijd voor ontmoeten!

Exclusief vergaderen in een vrijstaande villa

Wil je privé vergaderen in de natuur? Laat je (meerdaagse) bijeenkomst dan plaatsvinden in één van de vrijstaande villa’s Stins of State.

Beide verblijven liggen verscholen in de bossen, voor een ultiem gevoel van privacy.  Per verblijf is er ruimte voor ca. 12 personen en zijn er 10 slaapkamers, elk met eigen douche en toilet.

Daarnaast zijn alle denkbare faciliteiten aanwezig, zoals een sfeervolle huiskamer, een mooie keuken (perfect voor een kooksessie met collega’s!) en zelfs twee ruime sauna’s.

Bijzonder vergaderlocatie

Buitengoed Fredeshiem beschikt over 7 grote en kleinere zalen voor trainingen, opleidingen, vergaderingen en allerlei andere bijeenkomsten. Alle zalen zijn voorzien van de gebruikelijke faciliteiten, hebben daglicht en een aantal hebben een eigen terras.

Onze Winkler Prinszaal is geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten tot 200 gasten.

Er is volop gelegenheid om in subgroepen voor studie, overleg of workshops uiteen te gaan.

In het hotel en de gastenverblijven is gratis WiFi internet beschikbaar.

Op het eigen terrein treft u o.a. aan: een sport- en spelweide (outdoor), een ‘ binnentuin’ , een kuil voor kleine theater- en spelvormen, een mountainbikeroute, een rietgedekte zaal (schaapskooi-stijl) met piano en een Inspiratiepad.

Vergaderzalen

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Vergaderzalen op Buitengoed Fredeshiem

In onderstaande tabel treft u de vergaderruimtes aan, de oppervlakte per ruimte en het aantal gasten per vergaderopstelling.
ZaalOppervlakteU-vormCarréCabaretSchoolTheater
Winkler Prinszaal160 m²7060100 100200
De Rieskamer20 m²66n.v.t.n.v.t.
Hylkemazaal130 m²50486550150
Lelykamer50 m²n.v.t.16n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Mennozaal70 m²3524754070
van Manderzaal60 m²3044403255
Zernikezaal50 m²1518141830