Hieronder vindt u de maatregelen die getroffen worden binnen Buitengoed Fredeshiem om de gezondheid van zowel gast als personeel te waarborgen.

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Welkom bij Fredeshiem

Hieronder kunt u lezen wat wij doen om de veiligheid van onze gasten en ons team voorop te stellen in deze bijzonder tijd. Uiteraard volgen wij de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de veiligheidsregio IJssel land

Algemene veiligheidseisen

Als u koorts heeft of verkouden bent vragen we u om thuis te blijven.

Wij vragen u om de 1,5 meter regeling goed in acht te nemen richting zowel medewerkers als andere gasten in ons restaurant of op het terras.

Er zijn verschillende bewegwijzeringen te vinden in het pand. Deze looplijnen zijn uitgezet om kruisend verkeer zo veel mogelijk te vermijden, wij hopen dan ook dat u deze zoveel mogelijk respecteert.

Er zijn handdesinfectiemiddelen aanwezig op verschillende plekken in het hotel. Wij vragen u daar geregeld gebruik van te maken.

Uiteraard zal onze huishouding extra focus leggen op het meermaals reinigen van de veel gebruikte plaatsen en aanrakingspunten.

Receptie

Uiteraard staat onze receptie weer voor u klaar. Natuurlijk ziet de receptie er iets anders uit voor uw en onze veiligheid, maar dit doet niet onder aan de service die geleverd wordt. Schroom niet om uw vragen of wensen met ons te delen.

Huishouding

Tijdens uw verblijf zullen we niet op uw hotelkamer komen. Om hygiรซne- en veiligheidsredenen wordt uw kamer tussentijds niet schoongemaakt. Mocht u toch nog wensen hebben aangaande de schoonmaak dan horen wij dat natuurlijk graag.

Betalingen

Betalingen ontvangen wij bij voorkeur met bankpas. Het pinapparaat wordt na iedere handeling ontsmet.

Gastvrijheid is gelukkig niet aan maatregelen gebonden, dus zullen wij met dezelfde zorg en aandacht die u van ons gewend bent voor u klaar staan. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op via telefoon op 0521-535100 of mail naar info@fredeshiem.nl

Informatie over annuleringen of omboeken van uw reservering vindt u hier