Hieronder vindt u de maatregelen die getroffen worden binnen Buitengoed Fredeshiem om de gezondheid van zowel gast als personeel te waarborgen.

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel

Welkom bij Fredeshiem

Hieronder kunt u lezen wat wij doen om de veiligheid van onze gasten en ons team voorop te stellen in deze bijzonder tijd. Uiteraard volgen wij de richtlijnen en voorschriften van het RIVM en de veiligheidsregio IJssel land

Voldoende ruimte!

Bij Fredeshiem hebben we alle ruimte!
Ons landgoed biedt zowel binnen als buiten alle ruimte, alle ruimte te nemen of te geven om afstand te houden indien je dat wenst! Zelf invulling kunnen geven aan waar jij je het prettigst bij voelt is voor ons heel gewoon!

Praktische invulling! (vanaf 26 november)

Corona toegangsbewijs

Onze medewerkers zullen u vragen om de corona app met QR code te tonen, deze zullen wij scannen.
Bent u niet in het bezit van een mobiele telefoon dan volstaat uiteraard ook de papieren verklaring hiervoor kunt u bellen naar de helpdesk van de CoronaCheck via het telefoonnummer 0800-14 21.

Mondkapje

U zal tijdens uw verblijf een mondkapje op moeten wanneer u van tafel gaat of door het hotel loopt.
Wanneer u aan tafel zit kan deze weer af.

Restaurant

Helaas is ons restaurant slechts geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Dit betekent dat onze hotel gasten rustig kunnen ontbijten en dat voor iedereen ons restaurant geopend is voor lunch en borrel. Om 17:00 sluiten de deuren van ons restaurant maar bieden we voor hotelgasten nog wel de optie voor het afhalen van diner.