Logeren op Buitengoed Fredeshiem

Hotel – Vakantiehuis – Groepsaccommodatie

Hotel Restaurant Vakantiehuis Buitengoed Fredeshiem Steenwijk Overijssel
Logeren op Buitengoed Fredeshiem

Op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe ligt op een prachtig landgoed van 14 hectare het gastvrije Buitengoed Fredeshiem.

De faciliteiten op Buitengoed Fredeshiem zijn al net zo afwisselend als de omgeving. U treft in de omgeving water, bos, heide, eeuwenoude dorpen. Een bezoek aan Giethoorn, brinkdorp Dwingeloo, natuurgebied De Weerribben is zeker de moeite waard en Buitengoed Fredeshiem ligt er middenin. Een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor outdoor en recreatie.

Op ons landgoed kunt u logeren in ons hotel, één van de 7 vakantiehuizen of in één van onze groepsaccommodaties.

Hotel

Het hotel is gesitueerd in een karakteristiek hoofdgebouw. Dit voormalig Friesch Doopsgezinde Broederschapshuis ademt nog steeds de gastvrije instelling uit zoals bij de oprichting in 1929. Dit hotel beschikt over 35 één- en tweepersoonskamers. Alle kamers beschikken over een telefoon, flatscreen-tv en een badkamer met daarin een douche, toilet, wastafel en spiegel. Alle kamers liggen op de begane grond en hebben veelal een eigen terras met uitzicht op het bos.

HOTEL
7 Vakantiehuizen

Op het landgoed treft u 7 vakantiehuizen aan, allen vrijstaand met veel privacy. Ieder vakantiehuis is geschikt voor maximaal 6 personen.  De vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht met een goed ingerichte keuken, gezellige zithoek en 3 slaapkamers.

Kinderen zijn heel erg welkom, zowel in ons hotel als onze vakantiehuizen! Er is volop vermaak voor kinderen op ons landgoed.

VAKANTIEHUIZEN
Groepsaccommodaties

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Overijssel? Bekijk onze groepsaccommodaties voor 14 of 20 gasten. Een gezellig weekendje weg met vrienden, familie of wat dacht u van gezellig met z’n tweeën? Buitengoed Fredeshem biedt verblijfsmogelijkheden voor van 1 tot maar liefst 160 personen.

Groepsaccommodatie Hiemsherne biedt plaats aan 14 gasten
Groepsaccommodatie Stins en State bieden beide plaats aan 20 gasten.

Bekijk de mogelijkheden via de links hieronder:

Stins & State 20 personen