Project omschrijving

Seniorenweek arrangement 09-07-2021 t/m 16-07-2021

Seniorenweek Arrangement

Dit jaar mogen we weer een mooie zomerweek organiseren onder leiding van Anneke Bos & Corrie Borger-Bos. Geheel volgens de corona maatregelen kunt u heerlijk een week zorgeloos komen genieten op ons Buitengoed. Er zal met zorg weer een mooi programma worden samengesteld uiteraard inclusief alle maaltijden. Dit alles in combinatie met een overnachting in ons hotel. Na deze gezellige week zult u volledige uitgerust weer terug keren naar huis.

Reserveren kan via email naar info@fredeshiem.nl of u kunt bellen naar 0521-535100

Eenpersoonskamer

699,00per persoon

Tweepersoonskamer

639,00per persoon

Inhoud arrangement

  • 7 x overnachting
  • alle maaltijden
  • Activiteiten

Programma

Vrijdag 9 juli:

ca. 15.00 uur wordt u ontvangen met koffie/thee in 1 van onze zalen, de directie zal een welkomstwoord houden en u krijgt een aperitief van het huis.

Iedere avond wordt er een driegangen dagmenu geserveerd. Op de eerste avond is er een kennismaking en elke avond wordt de dag afgesloten door de leiding.

Zaterdag 10 juli:

U start iedere dag met een heerlijk ontbijtbuffet en daarna is het tijd voor iets actiefs! Namelijk een ochtend bewegen o.l.v. Anneke Bos! Uiteraard zijn alle onderdelen niet verplicht en u kunt zelf kiezen waar u aan mee wilt doen! ‘s Middags staat er bloemschikken op het programma met onze bloemist Gezellig. In deze workshop maakt u een mooi bloemstukje voor op uw kamer, deze kunt u eventueel meenemen naar huis.

Zondag 11 juli:

Zondagochtend na het ontbijt wordt u verwacht in onze Mennozaal voor een kerkdienst. Deze wordt gehouden door Predikant Anneke Bos (tevens leiding). ‘s middags na de lunch kunt u samen met Anneke schilderen in eigen zaal. In de avond wordt er een filmavond georganiseerd.

Maandag 12 juli:

In de ochtend begint u weer met bewegen o.l.v. Anneke Bos. Om 14.00 uur staat er een boottocht gepland in Kalenberg, op deze boot maakt u een prachtige tocht door de Weerribben, aan boord krijgt u een kop koffie of thee en iets lekkers. Na deze indrukwekkende boottocht kunt u aanschuiven bij het diner en staat er voor de avond verder niks meer ingepland. In de vrije tijd kunt u gebruik maken van verschillen puzzels, spellen en eventueel Jeu de Boules.

Dinsdag 13 juli:

De ochtend begint weer met een heerlijk ontbijt en daarna bewegen o.l.v. Anneke Bos. In de middag staat er nog een activiteit gepland, i.v.m. het coronavirus is het nog onbekend of deze plaats kan vinden.

Woensdag 14 juli:

Na het ontbijt en een ochtend bewegen is er na de lunch de gelegenheid om naar de stad Steenwijk te gaan. Op iedere woensdag in de zomervakantie is er een braderie en een bijpassend thema.

Donderdag 15 juli:

Vandaag staat een bezoek naar het Museum de Proefkolonie op de planning! En dan is het alweer de laatste avond, eigen inbreng voor deze avond wordt op prijs gesteld.

Vrijdag 16 juli:

Na het ontbijt is er de gelegenheid om uit te checken. Er staat koffie/thee klaar in de zaal om nog met z’n allen afscheid te nemen, om 11.00 uur is de zomerweek weer voorbij en vertrekt u terug naar huis.