Home Agenda Workshop Songwriting in Music Mix weekend van Huismuziek
Huismuziek Op Buitengoed Fredeshiem

Workshop Songwriting in Music Mix weekend van Huismuziek

Heb je altijd al een lied willen schrijven voor iemand die je dierbaar is of voor een speciale gelegenheid? Of wil je zomaar dat ene deuntje uitwerken waar je al jaren mee rondloopt? Deze workshop is voor iedereen die graag een eigen lied wil schrijven. Van inspiratie tot uitvoerbaar stuk is ons doel!
De twee workshopdagen zijn opgedeeld in verschillende sessies waarin we, aan de hand van het originele materiaal, diverse aspecten van songwriting zullen behandelen: het schrijven van een songtekst; het componeren van de muziek en de performance, ofwel het optreden. We bekijken en analyseren ook enkele beroemde bestaande liederen.
Eerst zullen we collectief een lied schrijven, om alle verschillende onderdelen van het componeerproces aan te raken. Daarna gaan we aan de slag met je eigen compositie. Elementen die voorbij komen zijn: poëzie, structuur van het lied (akkoorden, couplet, refrein etc.), arrangement en performance. Bespeel je een instrument? Neem dat dan vooral mee: gitaar, doedelzak of neusfluit, het maakt niet uit wat je speelt. Het is handig als je noten kunt lezen, zodat we de arrangementen die we van elkaars werk maken, kunnen uitvoeren. Wie dat wil kan vooraf zijn wensen aan de docent kenbaar maken, bijvoorbeeld de muziekstijl of het soort lied dat je wilt maken. Zondag gaat iedereen met een eigen lied naar huis! Schrijf je hier in: SONGWRITING

Datum

16 nov 2019 - 17 nov 2019
Expired!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

Derden: € 230,00 / Leden: € 210,00 / T/m 30 jaar: € 105,00 Toeslag éénpersoonskamer: € 35,00 Korting bij overnachting en ontbijt elders: € 25,00 N.B.: De prijs is inclusief volpension. Lees s.v.p. de toelichting bij de locatie. N.B. Als je in seizoen 2019-20 meedoet aan twee Music Mix weekends dan krijg je 20 euro korting. Vul in bij opmerkingen op het inschrijfformulier als je hiervan gebruik wilt maken. De korting kennen wij na inschrijving toe. Je ontvangt daarvan een bevestiging.

More Info

Read More
Buitengoed Fredeshiem

Locatie

Buitengoed Fredeshiem
Eiderberg 2, 8346 KJ Steenwijk-de Bult

Organisator

Huismuziek
Telefoon
026 - 8450788
Email
info@huismuziek.nl
Website
https://www.huismuziek.nl
REGISTREREN

Geef een reactie